Çanakkale Haberleri

Karina'da geri dönüşüm etkinliği

Çanakkale Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve ÇASEM iş birliğinde düzenlenen “Gençlerle Yaratıcı Geri Dönüşüm Etkinlikleri” Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde gerçekleşti.

Gerçekleşen etkinliğe Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Dehmen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Hazır, İl Şube Müdürü Serap Çağlar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Merkez Sosyal Hizmetler Müdürü Feride Akyol, Hüseyin Özcan Çocuklar Evi Sitesi Müdürü Mehmet Emin Aslan, öğretmen İstiklal Okur, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Doç. Deniz Kürşad, Arş. Gör. Gökhan Keleş, Grafik Tasarımı ve Resim bölümü öğrencileri ile ÇASEM'de görevli öğretim elemanları Öğr. Gör. Necati Işık, Öğr. Gör. Necmi Tekin, Ögr. Gör. Arzu Doğan, seramik teknikeri Murat Biçer, psikolog Burak Erkut, psikolog Nüket Özel Aytekin ve psikolog Dilan Kanar ile Karina Deniz kültürü merkezi koordinatörü Abdullah Bayrak katıldı.

 

Katılımcılarını Çanakkale Hüseyin Özcan Çocuk Evleri Sitesi 13-18 yaş öğrencilerinin oluşturduğu etkinlik kapsamında, Geri Dönüşüm Baskı Atölyesi, Atık Ambalajlarla Karakter Yaratma Atölyesi ve Çömlekçi Tornası ile Seramik Atölyesi etkinlikleri gerçekleşti.

 

Renkli aktivitelerde gençlerle bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Dehmen ve katılımcılar da hem etkinliklere ilişkin bilgi aldı hem de gençlerle sohbet edip vakit geçirdi.

 

Kaynak: Belediye