Çanakkale Haberleri

Ezine Devlet Hastanesi’ne yeni uzman doktorlar göreve başladı

Ezine Devlet Hastanesi uzman hekim kadrosu, yeni doktorların katılımıyla her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Son olarak, Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Metin İnan ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ersen Türkmen, hastanede görevlerine başladılar.

Ezine Devlet Hastanesi kadrosuna iki yeni uzman doktor katıldı.  Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Metin İnan ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ersen Türkmen göreve başladı. Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Metin İnan, 1993 yılında Kadıköy’de doğdu. 2011 yılında Kadir Has Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, 2018 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Kırklareli Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yapan İnan, ardından Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Anabilimdalı’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2019 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilimdalı’nda araştırma görevlisi olarak başlayan İnan, 2024 yılında Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp Uzman Hekimi olarak görev aldıktan sonra, Eylül 2024 itibariyle Ezine Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak göreve başladı. Dr. Mert Metin İnan evli ve bir çocuk babasıdır.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ersen Türkmen, 2011 yılında Kerkük Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 2011-2014 yılları arasında Kerkük’te pratisyen hekim olarak çalıştı. 2016-2021 yılları arasında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2021-2024 yılları arasında Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra, 2023 yılı Ekim ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne Asker Hastanesi’nde görev aldı. 2024 Ekim ayı itibariyle ise Ezine Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. Op. Dr. Ersen Türkmen evli ve iki çocuk babasıdır.

Mine Yel  / Foto: İl Sağlık Müdürlüğü