Çanakkale Kültür ve Dayanış Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atay başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara’daki temaslarında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çanakkale Milletvekillerini ziyaret etti. 

Çanakkale’yi Ankara’da güçlendirmek kültür değerlerini korumak, geliştirmek, zenginleştirmek ve bunları Ankara’daki üyeleri arasında paylaşmak amacı ile kurulan ve kurulduğu günden beri bir çok çalışmaya imza atan Çanakkale Kültür ve Dayanış Derneği, çalışmalarına devam ediyor.  Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atay Başkanlığındaki  dernek heyeti, önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çanakkale Milletvekillerini ziyaret etti. 

 Heyet gerçekleştirdikleri Meclis ziyaretinde  AK Parti Çanakkale Milletvekili  Ayhan Gıder  ile CHP  Çanakkale Milletvekilleri Özgür  Ceylan ve İsmet Güneşhan’ı TBMM’deki ofislerinde ziyaretiler.  Karşılıklı sohbet havasındaki ziyaretlerde Başkan Mehmet Ali Atay, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretlere ilişkin de bir açıklama yapan Atay “ Ziyaretlerde derneğimizin geliştirdiği  projeleri ve sorunları anlatılarak  bu konulardaki destekleri talep edildi. Görüşmeler güzel bir ortamda gerçekleşti” dedi.

Haber Merkezi